webspace

U wilt een website voor u privé of voor professionele doeleinden en wilt die uitbesteden om door een designer te laten maken. Op dat moment is er niets vervelender dan zelf nog eens te moeten gaan zoeken naar een goede partij om uw domeinnaam te registreren en een betrouwbare hoster voor uw webspace.

Frids wilt u die last ontnemen. Wij begeleiden u in die keuzes en regelen alles. We registreren uw domeinnaam en activeren uw webruimte. Kortom, Frids doet het zoekwerk om u te kunnen garanderen dat u kwaliteit krijgt aan een betaalbare prijs.

Frids gaat zelfs een stap verder. We nemen de support op uw webhosting en domeinnaam op ons. U hoeft niet te communiceren met verschillende partijen. U hoeft niet met de handen in de haren te zitten omdat u van de ene provider naar de andere wordt gestuurd, omdat het probleem niet bij hen ligt. Nee.

Frids is uw single point of contact. Wenst u meer informatie, werkt er iets niet naar behoren, wilt u een extra domeinnaam,… alles kunt u aanvragen bij uw vertrouwde contactpersoon.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Had u graag meer geweten? Neem dan gerust contact op.